Komu on nostanut 750 000 € rahoitusta AI tehostetun asuntomanagerointipalvelun kehittämiseen

Julkaistu
17.10.2024
Arvioitu lukuaika
3
min
Komu on nostanut 750 000 euroa lisärahoitusta kiihdyttääkseen tuotekehitystä kohti tekoälyllä automatisoitua kiinteistömanagerointia. Rahoittajina ovat suomessa toimineet strategiset yhteistyökumppanit sekä tätä tukevia rahoituslajeja.

Lanseerasimme AI-tehostetun asuntomanagerointipalvelun

Vuoden 2024 aikana lanseerasimme varainhoitoyhtiöille tarjottavan asuntomanagerointipalvelun sisältäen kaikki kiinteistöportfolion operatiiviset tehtävät: asiakaspalvelun, vuokrauksen, kiinteistöjohtamisen sekä taloushallinnon. Toimintamme ytimessä on kuitenkin käyttää tekoälyä mahdollistamaan tehokkaampaa ja laadukkaampaa managerointia kuin aikaisemmin on ollut mahdollista.

Meille tärkeintä on jatkuva innovointi ja oman toimintatapamme haastaminen. Suurin etumme piileekin juuri nopeassa iteraatiosyklissä, jossa kykenemme toteuttamaan lähes päivittäin uusia testejä kentällä, ilman raskasta muutosprosessia. Tämä näkyy sekä laadussa asiakkaalle että konkreettisina kulusäästöinä”, Roni Lahti, Co-founder & CEO

Aloitimme yhteistyössä Sirius Capital Partnerisin kanssa palvelun tuottamisen tarjoten asuntojen taloushallinnon, vuokrauksen, asiakaspalvelun sekä kiinteistöjohtamisen. Lue lisää, miten olemme onnistuneet lanseerauksessamme.

Tavoitteena Euroopan laadukkain asuntomanagerointipalvelu

Olemme teknologiayritys, joka tarjoaa managerointipalvelua. Tämä takaa jatkuvan kehityksen palvelun eri osa-alueilla sekä mahdollisuuden integroida uutta teknologiaa toimintaamme niin nopeasti kuin mahdollista laadusta tinkimättä. Toimimme asiakaslähtöisesti sekä asukkaan, että omistajan suuntaan hoitamalla kiinteistöjä “kuin omiamme”.

"Toimiala muuttuu nopeammin kuin koskaan, ja teknologian omaksuminen on yksi keskeisimmistä kestävää kilpailuetua ja uutta arvoa tuottavista tekijöistä. Alalla on edelleen paljon manuaalisia työtehtäviä erityisesti Property Management ja Asset Management rajapinnoissa. Järjestelmäratkaisumme yksinkertaistaa ja tehostaa usean sidosryhmän prosesseja", Elias Örmä, Co-founder & CPO.

Kiinnostunut liittymään osaksi Komun tiimiä?

Haemme tiimiimme jatkuvasti uusia henkilöitä kiinteistöalan sisältä sekä ulkopuolelta mukaan Komun, erityisesti seuraaviin positiuoihin: 

  • Kiinteistöjen opertatiiviisiin tehtäviin
  • Ohjelmistokehitykseen (full-stack, LLM)

Voit olla suoraan yhteydessä roni@komuhomes.com ja kerromme mielellään lisää.

Kiinnostunut kuulemaan lisää managerointipalvelusta?

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme, voit olla yhteydessä: elias@komuhomes.com.

-Komun koko tiimi

© Intu Enterprises Oy 2024